Paula Blaauw

What’s in a name: Paula Blaauw?
Mijn achternaam verraadt een deel van mijn karakter. En in de naam ‘Blaauw’ zit ook de meerwaarde van ‘Werkdatblijftliggen’ opgesloten. De kleur blauw staat voor rust, transparantie en ruimte. De kleurenleer stelt ook dat blauw het vermogen heeft om tot de kern te komen en overzicht aan te brengen in ingewikkelde zaken. Blauw is bovendien geduldig, volhardend en heeft een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Het is dus geen toeval blauw ook de dominante kleur is in de huisstijl van Werkdatblijftliggen.

Kernkwaliteiten
De afgelopen jaren heb ik aan verschillende opdrachtgevers en werkgevers gevraagd hoe ze tegen mij als werknemer en ondernemer aankijken. Het is prettig als bij deze terugkoppeling kwaliteiten genoemd worden als: professioneel, proactief, integer, creatief, betrouwbaar, open en slagvaardig. Als ik zelf in de spiegel kijk, herken ik me daarin. Met deze bundeling van kwaliteiten wil ik u als drukke MKB-directeur graag vooruit helpen. Ik krijg er energie van als uw werkdruk omlaag gaat of als we gezamenlijk de juiste focus aanbrengen.

Persoonlijk
Ik ben geboren en getogen in Groningen. Daar heb ik ook mijn Schoevers opleiding afgerond. Eerst als secretaresse en later als Project Management Assistente heb ik bij grote bedrijven mijn ervaring en expertise langzaam uitgebouwd. Voor de liefde van mijn leven stak ik de grote rivieren over om uiteindelijk in Helmond terecht te komen. Als moeder van een tweeling weet ik wat multitasking inhoudt. Met veel liefde en plezier geef ik dagelijks structuur aan ons gezinsleven. Nu mijn 2 kinderen op de basisschool zitten, is er weer ruimte ontstaan voor mijn professionele carrière.