Werkdruk omlaag

Verlaag uw werkdruk 
Als directeur van een goed lopend MKB-bedrijf bent u elke dag druk in de weer. Uw agenda is goed gevuld met afspraken. En op uw ‘to do-lijstje’ staan volop activiteiten. Als u zo veel om handen hebt, is een helpende hand meer dan welkom. U hoeft immers niet alles op eigen houtje te doen.

Hebt u bijvoorbeeld alle klantinformatie inzichtelijk? Kunt u uw bestanden moeiteloos terugvinden op uw computer? Als u Werkdatblijftliggen in de arm neemt, verlaagt u uw werkdruk en houdt u tijd over. Zowel op locatie als vanuit haar eigen kantoor in Helmond gaat Paula Blaauw graag voor u aan de slag.

Juiste focus

Breng de juiste focus aan
Als directeur wilt u vooral bezig zijn met waar u goed in bent: ondernemen en leidinggeven. Soms ontbreekt de tijd of de capaciteit om prioriteiten te stellen. Werkdatblijftliggen helpt u graag om de juiste focus aan te brengen. Het geeft ruimte in uw hoofd als u energievretende werkzaamheden uit handen geeft.

Met z’n tweeën ziet u meer dan alleen. Als creatieve sparringpartner denkt Paula Blaauw met u mee. Ze kijkt over uw schouder mee én ze geeft concrete tips om uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te verbeteren. Dat is prettig, want zo kunt u zich focussen op uw core business.

Flexibele inzetbaarheid

Schakel Werkdatblijftliggen in wanneer het nodig is
U wilt graag stappen vooruit zetten, maar de expertise of capaciteit ontbreekt. In dat geval is het een geruststellende gedachte dat u kunt vertrouwen op de kennis én tijd van Werkdatblijftliggen. De unieke strippenkaart is flexibel inzetbaar en heeft een lange geldigheidsduur.

U bepaalt dus zelf wanneer u de ervaring en expertise van Paula Blaauw wilt benutten. De kleine bundels zijn ideaal voor tijdelijke werkzaamheden Met de grote bundels kiest u voor continuïteit. En deze oplossing is veel goedkoper dan een extra medewerker in dienst nemen.

Onbezorgde nachtrust

Zorg voor een onbezorgde nachtrust
Als u doet wat u leuk vindt, voelt hard werken niet als belastend. Wees op uw hoede. Een goede balans tussen werk en privé is essentieel voor uw daadkracht en creativiteit. Werkdatblijftliggen voorkomt dat u ’s nacht wakker ligt en maalt over werkzaamheden waar u niet aan toe gekomen bent.

Een goede nachtrust geeft energie en die is onmisbaar om uw plannen te realiseren of uw dromen te verwezenlijken. Gun u zelf rust in uw hoofd en schakel Paula Blaauw in voor de werkzaamheden die u hoofdbrekens kosten. Adhoc of projectmatig neemt ze tal van administratieve taken van u over.

Maak een afspraak

Is uw bedrijf in gevestigd een straal van ongeveer 20 km rondom Eindhoven – Helmond? En kunt u als drukke MKB-directeur zonder secretaresse extra ondersteuning gebruiken? Geef uw wensen door met het contactformulier. Of bel (06) 126 174 39 om direct een afspraak te maken.